"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Παρουσία της Αν. Γ.Γ ΔΟΣ & ΑΣ Κυριακής Τεκτονίδου, στα Εγκαίνια της Detrop-Oenos, την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017




Την Παρασκευή 3 Μαρτίου εγκαινιάστηκε η 26η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας "Detrop" και η 6η Διεθνής Έκθεση Οίνου "OENOS" στο Περίπτερο 3 της ΔΕΘ-HELEXPO. Η Έκθεση αυτή είναι η αρχαιότερη και πλέον πετυχημένη κλαδική έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Φέτος η Detrop-Oenos συγκέντρωσε 700 εκθέτες, περισσότερους από κάθε άλλη χρονιά και στο χώρο της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν πάνω από 5.500 "ραντεβού". Τη σημαντικότητά της για τη Θεσσαλονίκη υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο  αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
και Τροφίμων, κ. Ιωάννης Τσιρώνης, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων, κ. Thomas Gugler και πολλοί άλλοι εξέχοντες καλεσμένοι.

Στο επίκεντρο των δύο εκθέσεων βρέθηκαν δύο μεγάλα θεματικά αφιερώματα, ένα για το ελαιόλαδο και την ελιά για τη  DETROP και ένα για τα αποστάγματα για την OENOS.
Η Detrop-Oenos ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου.
Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας
Αρχιμαγείρων, κ. Thomas Gugler

Εκλεκτά Εδέσματα της Μακεδονικής Γης

Στους καλεσμένους μετά τα εγκαίνια
 προσφέρθηκε παραδοσιακός πατσάς



Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP