"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Συμμετοχή και Ομιλία Αν. Γενικής Γραμματέα ΔΟΣ & ΑΣ, Κ. Τεκτονίδου στην εκδήλωση της ΠΟΠΣ με θέμα "Τα Ιερά Κειμήλια του Πόντου", το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου



Η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας
Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων&Αναπτυξιακής Συνεργασίας,
Κυριακή Τεκτονίδου, παρευρέθηκε και εκφώνησε ομιλία  το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017, σε εκδήλωση με θέμα «Τα Ιερά Κειμήλια του Πόντου» που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας.


Για την πραγματοποίηση της τόσο σπουδαίας αυτής εκδήλωσης συνεργάστηκαν μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων,  η Αδελφότητα Ποντίων «Παναγία Γουμερά» και η Αδελφότητα Τριπολιτών Πόντου και Περιχώρων, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης αναδείχθηκαν όλα τα σύμβολα της Ορθοδοξίας μας, λειψανοθήκες, αρχιερατικοί σάκκοι, ριπίδια, χρυσόβουλα, Τετραευάγγελα, επιγονάτια, επιμανίκια, όλα Ιερά Κειμήλια από τη μονή Σουμελά της Τραπεζούντας και άλλες εκκλησίες και μετά ακολούθησε η προβολή ενός εκπληκτικού ντοκιμαντέρ του Πανελλήνιου Ιδρύματος «Παναγία Σουμελά» Τα ιερά κειμήλια του Πόντου. Τραγούδια και παραδοσιακοί ποντιακοί χοροί πλαισίωσαν την εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Καλλιθέας.


Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP