"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Συμμετοχή της Κυριακής Τεκτονίδου στο 1o Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού με τίτλο: “Βόρεια Ελλάδα – 365 Ημέρες Τουρισμός” , Παρασκευή 01.04.2016

 
Την Παρασκευή 1 Απριλίου η Αν. Γεν. Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου, συμμετείχε  στο το 1ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού με τίτλο: “Βόρεια Ελλάδα – 365 Ημέρες Τουρισμός” το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Το συνέδριο συνδιοργανώθηκε από τα πέντε διμερή Επιμελητήρια με έδρα την Θεσσαλονίκη, το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
 
Σκοπός του συνεδρίου ήταν να δώσει βήμα για δημόσιο διάλογο και κατάθεση προτάσεων οι οποίες θα συνδράμουν στην αναβάθμιση της ποιότητας του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της οικονομίας μας, στην υπέρβαση της οικονομικής κρίσης καθώς επίσης και στην αποκατάσταση της απασχόλησης.
Η Αν. Γενική Γραμματέας ΔΟΣ & ΑΣ  Κυριακή Τεκτονίδου, απηύθυνε
χαιρετισμό και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:"Η ανταλλαγή ιδεών, εμπειριών, βέλτιστων πρακτικών οδηγεί σ’ένα αειφόρο τουρισμό , εύχομαι και ελπίζω η σημερινή εκδήλωση να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Από κοινού μαζί ενωμένοι προχωρούμε στην προσπάθεια για την αντιστροφή του κλίματος.
Γιατί ανάπτυξη του Τουρισμού σημαίνει: σταθερό επιχειρηματικό περιβάλλον, ευνοϊκές συνθήκες στην αγορά, θέσεις εργασίας, αύξηση εσόδων για τη χώρα. Οφείλουμε να πετύχουμε."


Με την Αντιπρόεδρο του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου  κα Μαρία Βοζίκη


Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP