"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Συμμετοχή της Κυριακής Τεκτονίδου στο Ελληνο-Σερβικό Forum «Γνωρίστε Επιχειρηματικά τη Σερβία», Παρασκευή 18/03/2016

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου, συμμετείχε
στο Ελληνο-Σερβικό Forum «Γνωρίστε Επιχειρηματικά τη Σερβία»  το οποίο πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Στο Forum παρεβρέθηκαν και ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής καθώς και η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, μετά την επίσκεψη σε Ειδομένη και Διαβατά (http://ktektonidou.blogspot.gr/2016/03/18032016.html).



Στο συνέδριο συμμετείχαν ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Ελλάδα, κ. Dusan Spasojevic, ο Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Sinisa Pavic καθώς και εκπρόσωποι κρατικών, επιχειρηματικών και αυτοδιοικητικών φορέων της Σερβίας.


Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP