"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Επίσκεψη της Κυριακής Τεκτονίδου σε Ειδομένη και Διαβατά, Παρασκευή 18/03/2016

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου, επισκέφθηκε την Ειδομένη συνοδεύοντας τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κα
Κόλλια-Τσαρουχά στην Ειδομένη  







Με το Δήμαρχο Παιονίας κ. Χρήστο Γκουντενούδη

Στη συνέχεια  επισκέφθηκε το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών  στα Διαβατά  καθώς και το νέο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

 Μετά την επίσκεψη σε Ειδομένη και Διαβατά, η κα Τεκτονίδου συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στο Διοικητήριο, η οποία συγκλήθηκε υπό τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, με θέμα "Προσφυγικό-Μεταναστευτικό". 
Με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Χρήστο Γκουντενούδη

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP