"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Παρουσία της Κυριακής Τεκτονίδου στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018


Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης παρευρέθη η Αν. Γενική Γραμματέας ΔΟΣ & ΑΣ Κ. Τεκτονίδου, την  Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Επίσημος ομιλητής ήταν ο  υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, ο οποίος μίλησε για  την ανάγκη  της χώρας να μείνει σταθερά προσηλωμένη στην υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει έναντι των δανειστών, ώστε να βγει από τα Μνημόνια και την κρίση, διαχειριζόμενη ταυτόχρονα με νηφαλιότητα τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.


Χαιρετισμό στους καλεσμένους απηύθυνε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για την ανάγκη να βελτιωθεί πραγματικά η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και το περιβάλλον άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας.




Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP