"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση με “άρωμα Μαρόκου”, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017


Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου, παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσαν
οι ΘΕΡΜΑΪΔΕΣτο παράρτημα Θεσσαλονίκης της διεθνούς Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Παναθηναϊκή, Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών», στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, και η οποία είχε ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά του υπέρηχου επεμβάσεων για παιδιά και υπερήλικες για το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γ. Παπανικολάου".



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα και τη συνεργασία της Πρεσβείας του Βασιλείου του Μαρόκου και του Προξενείου του Βασιλείου του Μαρόκου στη Θεσσαλονίκη, επίτιμος Πρόξενος του οποίου είναι ο κ. Παντελής Αντάρ. Παρόν ήταν και ο Πρέσβης του Βασιλείου του Μαρόκου στην Αθήνα, his excellency Mr. Samir Addahre. 


Η Κυριακή Τεκτονίδου με τον Πρέσβη του Βασιλείου του Μαρόκου στην Αθήνα,
his excellency Mr. Samir Addahre,
τον Επίτιμος Πρόξενο του Μαρόκου στη Θεσσαλονίκη κ. Παντελή Αντάρ
& τη σύζυγό του κα  Σμάρω Μαυρίδου 


Η εκδήλωση είχε άκρως μαροκινό άρωμα, καθώς η διακόσμηση, η μουσική, οι εντυπωσιακές ενδυμασίες, και τα εδέσματα σε ταξίδευαν σε εξωτικούς προορισμούς.





Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP