"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Συμμετοχή Αν. Γ.Γ. ΔΟΣ & ΑΣ Κυριακής Τεκτονίδου σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικoύ Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017



H Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου, συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την  Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017, με την υποστήριξη του ΣΒΒΕ και του ΣΕΒΕ.  
       

Με την εν λόγω εκδήλωση το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο οργάνωσε έναν ζωντανό διάλογο μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και επιχειρηματιών, προκειμένου να αναδείξει τις προκλήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες που χαρακτηρίζουν την ελληνική οικονομία. 



Επίσημος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κυβερνητικές δράσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, καθώς και τη δημιουργία σταθερών και ποιοτικών θέσεων εργασίας, με στόχο την επίτευξη βιώσιμης και κοινωνικά δίκαιης ανάπτυξης.

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP