"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Ομιλία της Κυριακής Τεκτονίδου σε Ημερίδα με θέμα "Ημέρα σταδιοδρομίας", την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017




Η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου, με την ιδιότητά της ως πρώην Περιφερειακή Δ/ντρια Κεντρικής Μακεδονίας ΟΑΕΔ,  εκφώνησε ομιλία την Πέμπτη 18  Μαΐου 2017 σε εκδήλωση  με θέμα " Ημέρα σταδιοδρομίας ".

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ.) Μοναστηρίου στο πλαίσιο της διασύνδεσης με την αγορά εργασίας και την κοινωνία μέσω της πολύπλευρης συνεργασίας του Δ.ΙΕΚ. Μοναστηρίου με επαγγελματίες και επιχειρήσεις της πόλης.

Μεταξύ άλλων η κα Τεκτονίδου μίλησε για την απασχολησιμότητα και τα στοιχεία που τη συνθέτουν, τα προσόντα απασχολησιμότητας αλλά και τα συνήθη ελλείματα που έχει ένα άτομο που ψάχνει για δουλειά, τη διαφορά δεξιοτήτων και ικανοτήτων, καθώς και για την επαγγελματική πραγματικότητα στις μέρες μας.


Την σημαντική αυτή εκδήλωση που στόχο είχε τον επαγγελματικό προσανατολισμό των καταρτιζόμενων και όχι μόνο (αφού η εκδήλωση ήταν ανοιχτή στο κοινό), πλαισίωσαν έμπειροι και καταξιωμένοι επαγγελματίες της πόλης μας.



Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP