"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Συνάντηση Κυριακής Τεκτονίδου με σέρβικη αντιπροσωπεία, την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016




H Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας,  Κυριακή Τεκτονίδου, συναντήθηκε,χθες Τετάρτη 1 Ιουνίου, στο Γραφείο της με σερβική αντιπροσωπεία, την οποία συνόδευε ο Πρέσβης της Σερβίας στην Αθήνα, κ. Dusan Spasojevic και ο Γενικός Πρόξενος της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Sinisa Pavic. Την αντιπροσωπεία αποτελούσε ο κ. Dragan Markovic, πρόεδρος του κόμματος «Μοναδική Σερβία» (Jedinstvena Srbija), ο κ. Zivotije Jovanovic, Αναπληρωτής Διευθυντής της ΔΕΗ, ο κ. Goran Milosavljevic, Περιφερειάρχης του Pomoravlje και ο κ. Zivota Starcevic, Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας του Pomoravlje.

Στην εν λόγω συνάντηση, η οποία διοργανώθηκ
ε με πρωτοβουλία του Γενικού Προξενείου της Δημοκρατίας της Σερβίας στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο χωρών, τονίστηκε και από τις δύο πλευρές ο ισχυρός δεσμός φιλίας που ιστορικά συνδέει τους δύο λαούς, ενώ στη σύσκεψη που ακολούθησε, με σκοπό την διερεύνηση των πεδίων συνεργασίας των δύο χωρών και τη διευκόλυνση των επαφών μεταξύ των δύο επιχειρηματικών κοινοτήτων, η αντιπροσωπεία πρόσθεσε το ενδιαφέρον της σερβικής πλευράς για επενδύσεις, ιδιαίτερα στον τουριστικό τομέα, αλλά και το ενδιαφέρον να ενημερωθεί για την ελληνική αγορά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει.


 Τέλος, κατά τη συνάντηση τονίστηκε το ενδιαφέρον και των δύο χωρών για ανάπτυξη των οικονομικών τους σχέσεων και συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω επιχειρηματικής συνεργασίας.


                 
Απονομή πλακέτας απο τον  Dragan Markovic

Με τη Σέρβικη αντιπροσωπεία
Με τη Σέρβικη αντιπροσωπεία


Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP