"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Εκλογές 2012: Επισκέψεις και επαφές της Κυριακής Τεκτονίδου

Επισκέψεις στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στα καταστήματα ΟΑΕΔ Μαρτίου και Τούμπας πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Κοινωνικής Συμφωνίας, Κυριακή Τεκτονίδου. Στη διάρκεια των επισκέψεών της είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Συζήτησαν την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ενώ η κ. Τεκτονίδου εξήγησε το πρόγραμμα και τις προτάσεις της Κοινωνικής Συμφωνίας για έξοδο από την κρίση.
«Το μέλλον μιας χώρας δε βρίσκεται στις χαμηλές αμοιβές, αλλά στην απελευθέρωση και αξιοποίηση των γνώσεων, των δεξιοτήτων, των ταλέντων, των δυνατοτήτων όλων των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων, στο κράτος κοινωνικής πρόνοιας, στις ποιοτικές δημόσιες υπηρεσίες ,στην οικονομική ευημερία που συνυπάρχει με την κοινωνική δικαιοσύνη», σημείωσε η κ. Τεκτονίδου.
Αργότερα σήμερα το απόγευμα, η κ. Τεκτονίδου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Ευόσμου.
Αύριο Παρασκευή 27 Απριλίου η Κ. Τεκτονίδου θα έχει συνάντηση με το ΔΣ του Συνεταιρισμού Παντοπωλών Θεσσαλονίκης "Η Πρόοδος". Επίσης θα επισκεφθεί τα καταστήματα ΙΚΑ Πύλης Αξιού και Αριστοτέλους.

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP