"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Παρουσία της Κυριακής Τεκτονίδου στα εγκαίνια των εκθέσεων Philoxenia και Hotelia, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017


Στα εγκαίνια της σημαντικότερης έκθεσης τουρισμού της χώρας, της 33ης διεθνής έκθεσης τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", παρευρέθη η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου. Το παρόν έδωσαν όπως και κάθε χρόνο πολιτικοί, εκπρόσωποι φορέων, προξένων και δεκάδων tour operators. 




Η Philoxenia αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για την πόλη μας καθώς συνιστά τον απόλυτο προορισμό για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού. Για το 2017, η τουριστική έκθεση  υποδέχθηκε επαγγελματίες και κοινό στις 10-12 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με τη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, Hotelia. 




Τα εγκαίνια και την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία τόνισε το στόχο του Υπουργείο και της Κυβέρνησης για Τουρισμό 365 μέρες το χρόνο. 





Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP