"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Συμμετοχή της Κυριακής Τεκτονίδου σε Συνέδριο του ΣΕΒΕ, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017Η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου συμμετείχε την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στο 5ο Συνέδριο Export Summit, το οποίο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος με θέμα “Adding Value to Exports: Certification, Labelling, Packaging”.Το συνέδριο στόχο είχε να αναδείξει το κρίσιμο και επίκαιρο ζήτημα της προστιθέμενης αξίας στις εξαγωγές, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του, και να συμβάλει στον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού και εξαγωγικού μοντέλου, ώστε να δημιουργηθούν πραγματικές συνθήκες ανάπτυξης στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Το Συνέδριο έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ και κεντρικός ομιλητής ήταν ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Α. Χαρίτσης.


Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP