"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Συμμετοχή της Κυριακής Τεκτονίδου στην Ενημέρωση-Συζήτηση για τον Καρκίνο του Μαστού, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016


H Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου, συμμετείχε στην ενημέρωση-συζήτηση για τον καρκίνο του μαστού, η οποία διοργανώθηκε από την Ομάδα Δράσης Εργαζομένων Μ.Υ της Πύλης Αξιού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Στη διάρκεια της εκδήλωσης καλύφθηκαν πολλά θέματα από τους εξέχοντες ομιλητές, όπως η πρόληψη και η αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, η αυτοεξέταση του μαστού, ο διττός ρόλος του άντρα ως ασθενής και ως σύντροφος και η ψυχολογική προσέγγιση της ασθένειας. Ιδιαίτερο κομμάτι αποτέλεσαν οι βιωματικές ιστορίες που ακούστηκαν από πρώην πάσχοντες και η συζήτηση μεταξύ κοινού και ομιλητών.
Η Κυριακή Τεκτονίδου με τον Α. Τριανταφυλλίδη

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ενημέρωση ήταν δωρεάν για το κοινό και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί όπως ανέφερε και η κα Τεκτονίδου στο χαιρετισμό της "Πρέπει να δίνεις δωρεάν το χρόνο αν θες να σου μείνει λίγη αξιοπρέπεια" (Ο. Ελύτης)

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP