"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Παρουσία της Κυριακής Τεκτονίδου στην ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Κοινωνική Αλληλεγγύη και μέριμνα για τους Ομογενείς», την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016



Η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου, παρευρέθηκε στην ενημερωτική συνάντηση που διοργανώθηκε από τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γ. Αμανατίδη και τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, με θέμα την «Κοινωνική Αλληλεγγύη και μέριμνα για τους Ομογενείς». 

Η κ. Κ. Τεκτονίδου απήυθηνε χαιρετισμό κατά τον οποίο τόνισε τη σημαντικότητα της ενίσχυσης της προνοιακής πολιτικής απέναντι στους ομογενείς μας και την επιτακτική ανάγκη της επίλυσης του θέματος του προνοιακού επιδόματος. Στην εκδήλωση συμετείχαν ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Α. Πετρόπουλος, ο  Διοικητής Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.) κ. Α. Μπακαλέξης και πολλοί πρόεδροι και αντιπρόσωποι συλλόγων ομογενών που έθεσαν του προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους. Η εκδήλωση έλαβε χώρα  στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.



Ο

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP