"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Παρουσία της Κυριακής Τεκτονίδου σε εκδήλωση του Δικτύου ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016




H Κυριακή Τεκτονίδου, συμμετείχε την Πέμπτη  7 Ιουλίου 2016 σε εκδήλωση  του Δικτύου ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Κεντρικής  Μακεδονίας για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ομάδες που μόλις έφτιαξαν τον δικό τους Κοινωνικό Συνεταιρισμό, άλλες ομάδες και κοινωνικές επιχειρήσεις που δρουν στην περιφέρειά Κεντρικής  Μακεδονίας ή και σε άλλες περιφέρειες.

Γνωρίσαμε ανθρώπους που δημιουργούν, καθώς και το Δίκτυο ΚοινΣΕπ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το νεοσυσταθέν Δίκτυο Δυτικής Μακεδονίας.

Οι φορείς που υλοποίησαν το έργο, θέλησαν  να δείξουν ότι η Κοινωνική Επιχειρηματικότητα έχει πρόσωπο, ένα πρόσωπο φωτεινό και δημιουργικό, με πολλές όψεις, χρώματα, γωνίες και καμπύλες και αποφασίσαμε να στηρίξουμε το  Δίκτυο των ΚοινΣΕπ Κεντρικής Μακεδονίας σε μια πολυεπίπεδη δράση, μια γιορτή των ΚοινΣΕπ!

Η δράση θα πλαισιώθηκε από παρουσιάσεις, εργαστήρια, θεατρικά, μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις!




Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP