"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Συνάντηση της Κυριακής Τεκτονίδου, με τον Γενικό Πρόξενο της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη, V.B. Pisanchev, Τρίτη 28 Ιουνίου 2016


Η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου, συναντήθηκε την Τρίτη 28 Ιουνίου με τον Γενικό Πρόξενο της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Vladimir Bogdanov Pisanchev. Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της εθιμοτυπικής επίσκεψης του κ. Vladimir Bogdanov Pisanchev στο γραφείο της Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά.

Κατά τη συνάντηση, τονίστηκε το κοινό ενδιαφέρον για ανάπτυξη των διμερών οικονομικών σχέσεων και συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης της επιχειρηματικής συνεργασίας.



Μετά από τη συνάντηση, η κα Κυριακή Τεκτονίδου έδωσε αναμνηστικά στον κ. Vladimir Bogdanov Pisanchev και τη συνοδεία του, με ευχές για μια ομαλή και δημιουργική συνεργασία.
Η Κυριακή Τεκτονίδου με τον Γενικό Πρόξενο της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη, κο Vladimir Bogdanov Pisanchev


Η Κυριακή Τεκτονίδου με τον Γενικό Πρόξενο της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη, κο Vladimir Bogdanov Pisanchev




Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP