"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Παρουσία της Κυριακής Τεκτονίδου στην άσκηση «GORDIAN KNOT 2016» του NATO Rapid Deployable Corps-GR, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2016



Η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου, παρέστη την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016  στην άσκηση «GORDIAN KNOT 2016» - Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή στο Στρατόπεδο Προκοπίδη στην Άσσηρο ν. Θεσσαλονίκης.



Η άσκηση «GORDIAN KNOT 2016», η οποία διεξήχθη από 8 έως 17 Ιουνίου 2016,
αποτελεί την κύρια ετήσια εκπαιδευτική δραστηριότητα του NATO Rapid Deployable Corps-GR και έγινε με παράλληλη υποστήριξη από στρατηγεία της Δομής Διοίκησης και της Δομής Δυνάμεων της Συμμαχίας.
Ο αντικειμενικός σκοπός της άσκησης ήταν η διατήρηση και περαιτέρω ενίσχυση της ικανότητας του Στρατηγείου να αναπτύσσεται και να διεξάγει Διακλαδικές Επιχειρήσεις Διατήρησης της Ειρήνης. Στην άσκηση παρέστη και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.






Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP