"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΤΕΚΤΟΝΙΔΟΥ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ,ΣΑΒΒΑΤΟ 12/09/2015

Το Σάββατο 12/09 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια της Α Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφια, Βούλα Τεκτονίδου, επισκέφθηκε  τη Λαϊκή Αγορά της γειτονιάς της, στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης, κατόπιν καλέσματος των εργαζομένων σε αυτές.


Εκεί ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελο Δερετζή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Πλέον σημαντικό διαγράφεται το γενικότερο ζήτημα της μείωσης της αγοραστικής ικανότητας των καταναλωτών, με φυσικό επακόλουθο τη μείωση του τζίρου των πωλητών. Το να εξασφαλίζει κάθε οικογένεια τα προς το ζην με αξιοπρέπεια  είναι κεντρικός στόχος της αυριανής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Από εκεί και πέρα πράγματι είναι πολλά τα προβλήματα των λαϊκών αγορών. Οι παράνομοι δρουν ανενόχλητοι, τα όρια και οι διαγραμμίσεις δεν υπάρχουν. Και όλα αυτά σε ένα νομικό πλαίσιο που είναι διαφορετικό για κάθε Περιφέρεια.
Τέλος τόνισε ότι δεσμεύοτ απροσωπικά , αμέσως μετά τις εκλογές, να βοηθήσει με όλες μου τις δυνάμεις. Απαιτείται πρώτα από όλα να δημιουργηθεί ένα νέο νομικό πλαίσιο, που θα καλύπτει όλη την επικράτεια και θα προκύψει μέσω διαβούλευσης με τους αρμόδιους φορείς

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP